Obiteljska tragedija u BiH: Svekar puškom ustrijelio snahu



74-GODIŠNJI starac je u mjestu Skugrić kod Modriče iz lovačke puške jutros ubio 47-godišnju snahu, suprugu svoga sina koji je ranije počinio samoubojstvo, javlja portal Sarajevo-x.

Prema izvješću policije, 74-godišnji Veljko Lukić je rano jutros nešto poslije šest sati naoružan puškom došao pred kuću svoje snahe Ljubice Lukić te, lupajući na vrata, zatražio da ga pusti u kuću. Ona je to odbila, a starac je razbio prozor na dnevnom boravku i opalio hitac iz puške, ranivši je u trbuh.

Žena je nakon ranjavanja još bila živa, a dvoje maloljetne djece ju je iz sobe odvuklo u hodnik, no starac je razbio prozor na ulaznim vratima i još jednom pucao na Ljubicu, pogodivši je u glavu. Žrtva je, kako se navodi, bila udata za sina Veljka Lukića, koji je prije mjesec dana počinio samoubojstvo vješanjem te je Ljubica ostala udovica. 

Glasnogovornica dobojske policije Ljerka Stanimirović novinarima je potvrdila da je starac uhićen, nad njim se provodi kriminalistička obrada, a okolnosti tragedije se rasvjetljavaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.