Otac petero djece poginuo kod Đakova, policija objavila detalje

Nije fotografija s mjesta događaja Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 11 sati nedaleko od Đakova poginuo je 33-godišnjak iz Potnjana. Kako je priopćila osječka Policijska uprava, vozač osobnog automobila je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio s kolnika i poginuo na licu mjesta.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine. Vozač je, naime, sletio s kolnika te je došlo do višestrukog prevrtanja, a onda zaustavljanja vozila na oranici. Vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom je poginuo na mjestu događaja. Tijelo vozača je po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju.

Večer prije slavio vjenčanje

Inače, portal 24sata objavio je da je riječ o muškarcu koji je večer prije imao svadbenu proslavu, koja se protegnula do duboko u noć. Kako su doznali, godinama živi sa suprugom, s kojom ima petoro male djece. Njegova supruga je trudna i uskoro treba roditi još jedno dijete.  

Prije nekoliko godina vjenčali su se kod matičara, a sad su odlučili napraviti svadbu, proslaviti skorašnje rođenje šestog djeteta i kuću koju su kupili u Potnjanima te se u nju uselili. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.