Objavljeni detalji teške nesreće kod Karlovca. "Poginuo je omiljeni profesor"

Foto: Facebook

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19:50 sati dogodila u Priselcima kod Karlovca na motociklu je poginuo karlovački profesor. 

Riječ je o Predragu Novkoviću Mihaliću, čovjek kojega, kako piše KAportal, znaju mnoge generacije karlovačkih učenika, jer je u nekoliko škola predavao tehnički odgoj i informatiku. Slovio je kao jedan od omiljenih profesora. Od Predraga se opraštaju brojni kolege i prijatelji, govoreći o njemu samo najbolje, kao o dobrom i principijelnom čovjeku.

Predrag je bio ljubitelj motocikala i ne može se reći da je bio neiskusan vozač, piše KAportal.

U policijskom očevidu nije utvrđen uzrok nesreće

Ipak, život je izgubio upravo u padu s motora, u okolnostima koje još nisu razjašnjene. Naime, policijskim očevidom nije utvrđen uzrok prometne nesreće.

Policija navodi da je kobnoga trenutka "51-godišnjak skliznuo s motociklom karlovačkih registarskih oznaka ispod razine kolnika nerazvrstane ceste u nisko raslinje i poginuo".

Na mjestu događaja policajci nisu pronašli tragovi vožnje niti slijetanja motocikla.

"Pregledom mjesta događaja nisu pronađeni tragovi vožnje niti slijetanja motocikla već samo tragovi klizanja po zemljanoj površini. O navedenom događaju obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo koje je obavljanje očevida prepustilo policijskim službenicima", izvijestili su iz PU karlovačke.

Iz policije napominju da će "tijelo biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti". Dodaju kako je o navedenom događaju obaviješteno nadležno državno odvjetništvo koje je obavljanje očevida prepustilo policijskim službenicima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.