Osječka policija tvrdi da njihov načelnik nije bio na Glavaševu skupu u Tomislavgradu

OSJEČKA policija tvrdi kako njihov načelnik temeljne policije Tomislav Bilandžić nije bio na skupu potpore Branimiru Glavašu 12. lipnja u Tomislavgradu.

Načelnik PU osječko-baranjske Darinko Mikulić izjavio je kako se u istrazi utvrdilo da je Bilandžić u petak bio na proslavi 20 godina mature te je u subotu pio kavu s osječkim policajcima. Načelniku Mikuliću je Bilandžić najavio i da će cijelu priču riješiti na sudu, a policija protiv njega nije pokrenula nikakav stegovni postupak, piše Jutarnji list.

Podsjetimo, jučer je Jutarnji list objavio kako je Bilandžić bio na fešti za Branimira Glavaša u Tomislavgradu u kojoj se, između ostalog, slavila i izborna pobjeda njegova HDSSB-a. Ravnatelj policije Vladimir Faber obećao je kako će se provesti istraga o tom slučaju, a čini se da su sada osječki policajci i nedvojbeno utvrdili da se Bilandžić nije veselio s Glavašem u susjednoj BiH. Na toj su fešti u organizaciji HDSSB-a govore držali osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo i Branimir Glavaš.

I.Kri.
Foto: V.M. Tauber/Cropix

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.