Pijana vozačica u Zagrebu naletjela na ženu (70) i dijete, teško su ozlijeđeni

Screenshot: Google maps

Jučer popodne se u Zagrebu dogodila teška prometna nesreća koju je izazvala pijana vozačica. U nesreći su teško ozlijeđeni 70-godišnja žena i maloljetno dijete.

"Jučer oko 17 sati u Zagrebu, 40-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice dr. Luje Naletilića u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đuke Begovića gdje je uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti naletjela na 70-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu koja se nalazila na pomoćnom pješačkom sredstvu - dječjem biciklu s pomoćnim kotačima, a koji su se kretali sjevernom stranom istoga kolnika u smjeru jugoistoka", opisali su iz policije.

Obavljenom analizom krvi i urina utvrđeno je kako je 40-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od najmanje 2.31 g/kg u organizmu, dodaje policija.

Teško ozlijeđeni

U prometnoj nesreći teške ozljede zadobili su 70-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom vozačicom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ te je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu", izvijestili su iz PU zagrebačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.