Plenković o Baby Lasagninom odbijanju 50.000 eura: Ja sam ga tako i osjetio

Foto: Screenshot Nova TV

Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku kojom Baby Lasagnu za uspjeh na Eurosongu nagrađuje s 50 tisuća eura. No, pjevač je tu nagradu odbio i dodao kako bi volio da se taj novac donira jer ima puno onih kojima je potrebniji nego njemu.

Marko Purišić, poznatiji pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, apelirao je na to da se polovica iznosa (25.000 eura) donira Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić, a drugih 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC-a Zagreb.  

"Zbog geste da se taj iznos podijeli na dvije zdravstvene ustanove, smatram da je sjajan, baš onakav kakav sam ga i osjetio kad smo razgovarali u nedjelju na dočeku", rekao je premijer Plenković i dodao da će Lasagninu želju ispoštovati.

"Hoćemo, hoćemo, nema problema. Mi ćemo upravo onako kako je dogovoreno i napraviti. Ja sam čak rekao kolegama, koliko sam ga ja osjetio, on će to sigurno dati onome kome je potrebnije, i točno je tako bilo", kazao je Plenković. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.