Policija o samozapaljenju na Markovom trgu: Policajac je vidio da se polijeva

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Jutros u 9.37 policija je dobila dojavu da se jedna osoba samozapalila na Markovu trgu, gdje se nalaze Hrvatski sabor i zgrada vlade. Zapalio se izvan ograde koja okružuje Markov trg, nakon čega je prevezen u Kliniku za traumatologiju. Zdravstveno stanje muškarca je jako teško i pokušava mu se pomoći svim oblicima intenzivnog liječenja, doznaje se od ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Davora Vagića.

O svemu se sad oglasila i policija.

"Policijska uprava zagrebačka zaprimila je u 9,37 sati dojavu da se izvan ograde na južnoj strani Trga svetog Marka, osoba zapalila. Policijski službenik koji obavlja poslove osiguranja uočio je mušku osobu kako se polijeva tekućinom te je krenuo prema muškarcu koji se u tom trenutku samozapalio.

Policijski službenik je odmah aparatom za gašenje požara krenuo gasiti i ubrzo ugasio plamen, a po dolasku Hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je hitno  prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.
Prema informacijama liječnika, muškarac je teško ozlijeđen i životno ugrožen. Očevid je u tijeku a njime rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika", objavila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.