Poslao prijeteći mail Remetincu. Sad se u sudnici skinuo gol i krenuo prema sutkinji

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što je nedavno poslao mail u Remetinec s otvorenom prijetnjom da će pobiti pravosudne policajce, uhićeni muškarac u petak je u sudnici izazvao potpunu pomutnju.

Naime, nakon što su ga izveli pred sutkinju na Općinskom kaznenom sudu, on se u jednom trenutku skinuo gol u sudnici te htio napasti sutkinju.

"Istina je, riječ je o zatvoreniku koji je nedavno prijetio pravosudnim policajcima. Danas je imao ročište na Općinskom kaznenom sudu upravo zbog te prijetnje. U jednom trenutku je skinuo hlače i gaće, bilo je to u sekundi. Pravosudni policajci odmah su reagirali i spriječili ga da napravi problem", rekao je za RTL Jelenko Krešo, dopredsjednik Sindikata pravosudnih policajaca Hrvatske.

Kaže da je sreća što su muškarcu ostale lisice na nogama, što ga je spriječilo da napravi nešto više. 

"Često suci traže da se zatvorenicima skinu lisice i s nogu, što nama pravosudnim policajcima otežava posao. Danas se muškarac u trenutku skinuo gol, a zbog lisica nije mogao napraviti veću glupost. Samo rijetki suci poslušaju našu sugestiju da se nekome ne skidaju lisice i s nogu. No mi se vodimo time da nikad ne znamo što je nekom čovjeku u glavi i što može napraviti", rekao je Krešo.

Podsjetimo, muškarac je poslao mail u Remetinec, gdje je prije bio, a u njemu je pisalo: "Kada me sljedeći put budete vodili na sud, sve ću vas pobiti!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.