Müller povlači ove grickalice

Foto: Müller

Müller je obavijestio kupce u Hrvatskoj o povlačenju prehrambenog proizvoda zbog moguće prisutnosti metalnih dijelova.

Prema obavijesti, radi se o grickalicama s okusom sira, punog naziva "ALNATURA GRICKALICA SA SIROM GOUDA EKOPROIZVOD 80 g" s oznakom EAN: 4104420227552 / MAN: 2063504.

Povlačenje proizvoda je preventivna mjera zbog sumnje u prisutnost metalnih dijelova. Grickalice proizvodi firma iz Njemačke Alnatura GmbH, a rok trajanja proizvoda je od 15. veljače 2025. do 15. svibnja 2025. Ističu da je proizvod bio u prodaji u njihovim trgovinama od 1. lipnja 2024. do 27. kolovoza 2024.

"Sigurnost naših kupaca, pogotovo djece, jako nam je važna. Želimo biti dosljedni svojoj odgovornosti i informirati kupce o mogućim opasnostima, sigurnosnim opaskama, upozorenjima o proizvodima te povlačenjima proizvoda.

Ovdje možete pronaći pregled aktualnih upozorenja za potrošače i povlačenja proizvoda. Ako ste kupili proizvod koji se povlači, možete ga vratiti u bilo koju Müller poslovnicu te će Vam odgovarajući novčani iznos biti vraćen. U skladu s upozorenjima i sigurnosnim opaskama, molimo Vas da postupite onako kako je u obavijestima navedeno", objavio je Müller na svojoj službenoj stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.