Požar u Novom Sadu, poginuli roditelji i četvero male djece. Izazvala ga baterija

Šest je osoba, među kojima četvero djece, smrtno stradalo u Novom Sadu u noćašnjem požaru koji je, kako se sumnja, izazvala baterija skutera, objavili su danas regionalni mediji u Vojvodini.

Poginula djeca u dobi od dvije do sedam godina

Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u požaru u Novom Sadu tragično nastradalo šest osoba, među kojima i četvero djece od dvije do sedam godina. Pretpostavlja se da je riječ o članovima obitelji koja je živjela na toj adresi, D. A. (29), M. S. (23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2), navode mediji.

Liječnica Nikolina Marić iz Hitne pomoći rekla je za 021.rs da su došli na intervenciju u 2:45, ali već je bilo kasno. Navodi da nisu mogli napraviti ništa osim konstatirati smrt više osoba.

Otkriven i uzrok požara

"Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu. Tijela nastradalih prevezena su u Centar za sudsku medicinu radi obdukcije, a pripadnici ministarstva unutarnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti ovog tragičnog događaja", dodao je Dačić.

"Dozivao sam ih, ali nisu me čuli"

"Vidio sam da gori. Počeo sam ih dozivati, ali nisu me čuli", rekao je za Telegraf prvi susjed stradale obitelji. Salajka je, inače, jedna od starijih gradskih četvrti Novog Sada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.