PPD ima novu Upravu

Foto: PPD

Prvo plinarsko društvo d.o.o. (PPD) od početka listopada ima novu tročlanu Upravu. Vodstvo tvrtke preuzimaju Ivana Pek Lučić, Zvonimir Šibalić i Slaven Rajman, objavili su u priopćenju.

"Dosad su u kompaniji radili kao vrhunski stručnjaci svatko u svom području plinskog poslovanja te će nadalje zajedno doprinijeti daljnjem strateškom pozicioniranju PPD-a na tržištu", navode. 

Pek Lučić se u PPD-u zaposlila nakon studija elektrotehnike i računarstva, a tijekom godina obnašala je različite uloge povezane s upravljanjem portfeljem, naveli su u priopćenju. 

"U sklopu nove uloge članice Uprave, bit će zadužena za logistiku i nabavu plina", dodaju. 

Zvonimir Šibalić također je u PPD-u od 2012. godine. Tijekom godina obnašao je direktorsku funkciju u PPD Globalu u Švicarskoj, a bavio se financijskim trgovanjem i hedging strategijama. 

Dosadašnje članice uprave postaju savjetnice

Bio je, navode, direktor PPD Energije u Ljubljani, a u posljednje vrijeme u matičnoj kompaniji je imao savjetničku ulogu sa zaduženjima na području veletrgovine i razvoja novih poslovnih prilika. 

Šibalić sad preuzima dužnost člana Uprave PPD-a za trading i razvoj novih poslovnih prilika. 

Slaven Rajman je više od petnaest godina radio u Atlantic Grupi i Enna Grupi, u kojima je obnašao različite izvršne funkcije u kontrolingu i financijama. 

U posljednje vrijeme bio je direktor financija u PPD-u te će to biti njegovo zaduženje kao novog člana Uprave.
Dosadašnje članice Uprave Antonija Glavaš i Ivana Ivančić postaju savjetnice.

Vujnovac: Kroz godine smo odgojili i educirali najbolje i najsposobnije stručnjake

Glavaš preuzima novu ulogu savjetnice Uprave PPD-a, dok se Ivana Ivančić, uz savjetničku ulogu u PPD-u, fokusira na vođenje tvrtke Enna Geo, gdje će biti zadužena za 240 milijuna eura vrijedno ulaganje u geoterme, što je uz projekt Rijeka Gateway najveće pojedinačno ulaganje Enna Grupe, navode u priopćenju.

Osnivač i vlasnik PPD-a Pavao Vujnovac, navode u priopćenju, zahvalio je dugogodišnjim članicama Uprave na njihovu predanom radu i iznimnom doprinosu rastu kompanije. 

"PPD je kroz godine 'odgojio' i educirao najbolje i najsposobnije stručnjake za plinski biznis u regiji i zato sam osobito ponosan što će upravo oni preuzeti odgovornost za daljnji razvoj tvrtke", poručio je Pavao Vujnovac. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.