Predsjednik Sabora predstavio financijski plan otplate novokupljenog stana

"MOJA kćer Asja podigla je kredit u Privrednoj banci Zagreb u iznosu od 120 tisuća eura koji je realiziran i uplaćen prodavatelju u prosincu 2008., kao i 30 tisuća eura obiteljskih sredstava. Preostali iznos od 310 tisuća eura uplatit će prodavatelju stana na Ružičnjaku kupac stana u Petrinjskoj 31 od 93 četvorna metra, najkasnije do 15. lipnja 2009. godine. Prodaja tog stana je pred konačnom realizacijom", stoji u današnjem priopćenju predsjednika Hrvatskog sabora Luke Bebića u kojem potvrđuje kako je zaključio ugovor o kupnji stana na adresi Ružičnjak od 126 kvadratnih metara ukupne vrijednosti 460 tisuća eura.

> Luka Bebić ima 51 tisuću eura mjesečno za otplatu stana u Ružičnjaku!

Podsjetimo, jučerašnje izdanje riječkog Novog lista objavilo je kako Bebić ima dovoljno novca da jednom mjesečno izdvaja iznos koji je za sve obitelji u Hrvatskoj, gotovo pa nemoguć, budući da nije još uspio prodati stari kako bi otplatio novi stan koji je kupio 31. prosinca 2008. godine. Novi list objavio je tako kako se Bebić obvezao platiti  preostalih 310 tisuća eura do 16. lipnja ove godine, u šest mjesečnih rata koje iznose nevjerojatnih 51.500 eura iliti 376.500 kuna! No, u današnjem pripćenju Bebić kaže kako je prodaja stana pred "samom realizacijom".

"Objavom informacije o namjeri kupnje stana na Ružičnjaku prije par mjeseci želio sam otkloniti nagađanja i neistinite interpretacije u pojedinim medijima. Naglašavam kako je moja imovinska kartica godinama dostupna javnosti, a sve promjene uredno i na vrijeme evidentirane",zaključuje Bebić u svom priopćenju.

M.M.
Foto: Pixsell

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.