Puljak odgovorila DP-ovcima: Da, imam veliki nos - za namirisati prevarante

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Marijana Puljak odgovorila je na prozivke iz Domovinskog pokreta. Podsjetimo, Puljak je odlučna u nakani da prostor sabora bude mjesto nulte tolerancije na pušenje. "Ako primijetim da netko puši, spremna sam prijaviti nadležnim tijelima", izjavila je ranije. 

Međutim, nisu svi bili zadovoljni tom najavom. "Velika reformistička kampanja cinkarenja bračnog para Puljak. Marijana Puljka opet briljira. U nedostatku bilo kakve pametne inicijative u Splitu i na državnom nivou odlučila je vrijeme posvetiti onom što najbolje zna - drukanju", poručili su iz Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije. 

VELIKA REFORMISTIČKA KAMPANJA CINKARENJA BRAČNOG PARA PULJAK Marijana Puljka opet briljira. U nedostatku bilo kakve...

Objavljuje Domovinski pokret Splitsko-dalmatinska županijaPonedjeljak, 7. listopada 2024.

DP-ovci: Ovo nije zabilježeno u hrvatskoj političkoj povijesti

"Nakon što se svojevremeno proslavila prijavljujući susjede zbog nerazvrstavanja smeća sada je najavila novu kampanju cinkarenja na razini države. Naime, u notesu Marijane Puljka naći će se svi oni koji samo pomisle zapaliti duhan u blizini sabora. Dovoljno je da ih Marijana namiriše i crno im se piše, a poznata je po tome da može namirisati na daleko.

Šalu na stranu, svjedočimo najprizemnijoj vrsti pokušaja političkog PR-a. Svi se mi slažemo kako zakone treba poštivati, ali da jedan političar izlazi s priopćenjem kako će prijavljivati ljude koji se drznu zapaliti cigaretu - e to do sada nije zabilježeno u hrvatskoj političkoj povijesti. 

No, ovaj istup Marijane Puljak najbolje oslikava politiku stranke Pametno/Centar kojoj su na čelu ona i njen muž. Isprazni istupi, pozivanje na zakone koje sami prvom prilikom krše i loš PR koji postaje sama srž političkog djelovanja", dodali su DP-ovci. 

Puljak: Nastavite s vašim prizemnim humorom

Ubrzo se oglasila Puljak. "Imam nos za namirisati prevarante. Da, imam veliki nos - hvala što ste primijetili, gospodo iz Imovinskog pokreta! I s njim, bez puno truda, osjetim prevarante na kilometar, pa tako i one koji su obećavali borbu protiv HDZ-a, a onda se uvalili u njihove fotelje", navela je. 

IMAM NOS ZA NAMIRISATI PREVARANTE 👃☝️ Da, imam veliki nos – hvala što ste primijetili, gospodo iz Imovinskog pokreta! I...

Objavljuje Marijana PuljakPonedjeljak, 7. listopada 2024.

"Ne treba mi ni nos ni dalekozor da prepoznam i one koji magično dobivaju diplome na mjestima poput Travnika. Uvijek se pitam – koliko košta diploma na benzinskoj pumpi ovih dana? Ali jedno znam sigurno: s velikim nosom dolazi i veći osjećaj za pravdu. Zato nastavite s vašim prizemnim humorom, a ja ću nastaviti tražiti poštivanje zakona, jer kako vidim, to vama baš i ne ide od ruke", naglasila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.