Ratni zapovjednik ubijenog u Pločama: Normalan čovjek to ne može napraviti

Screenshot: Nova TV

TIHOMIR TOLJ, ratni zapovjednik muškarca srednjih godina ubijenog u Pločama, za Dnevnik Nove TV kazao je kako je ubijeni bio dobar branitelj, borac i hrabar čovjek koji nakon rata nije tražio mirovinu, već je sakupljao sirovine.

"Svakome se javljao, samo sve najbolje o njemu mogu reći“, istaknuo je Tolj pa dodao: "Normalan čovjek ne može to napraviti, ne može dočekati dijete na putu do škole“, dodao je bivši zapovjednik. Podsjetimo, uhićeni muškarac prvo je ubio 16-godišnjaka, a zatim i svojeg 52-godišnjeg brata.

Voditelj Službe krim policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Zoran Tikvica objasnio je kakva je daljnja procedura: "Trenutno se obavlja ispitivanje osumnjičenog. Nakon toga bit će doveden u prostorije policije i predan pritvorskom nadzorniku. Potom će ga ispitati županijsko državno odvjetništvo te će sudac istrage odlučiti hoće li mu se odrediti istražni zatvor", rekao je Tikvica.

Policija je ubojicu pronašla za pola sata

Policija je ubojicu pronašla za oko 30 minuta u čemu su joj, rekao je Tikvica, puno pomogle dojave građana. "To nam je pomoglo da brzo reagiramo, da lociramo gdje su tijela ubijenih te pronađemo osumnjičenika", rekao je. Prilikom privođenja policajci su pucali iz vatrenog oružja, ali to Tikvica nije želio detaljno komentirati.

"Radi se o trojici policajaca. Zatekli su ga u blizini njegova vozila s automatskim oružjem u ruci. Već su postojale sumnje na dvostruko ubojstvo i ti su policajci stvarno reagirali po svim pravilima struke te su ga savladali", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.