Ruski mediji: "Kamala s nuklearnim gumbom je gora od majmuna s granatom"

Screenshot: X

Putinovi propagandisti i ruski mediji oštro su kritizirali američku potpredsjednicu Kamalu Harris nakon što je predsjednik Joe Biden odustao od predsjedničke utrke. Podsjetimo, Biden je u nedjelju odustao od kandidature za novi predsjednički mandat pod sve većim pritiskom svojih kolega demokrata i podržao Harris kao stranačku kandidatkinju koja će se sučeliti s republikancem Donaldom Trumpom na izborima u studenom. 

Cijelu situaciju su komentirali i gosti na ruskoj državnoj televiziji. "Kamala s nuklearnim gumbom je gora od majmuna s granatom", rekao je Andrej Sidorov, dekan na Moskovskom državnom sveučilištu, prilikom gostovanja u emisiji Vladimira Solovjova, koju emitira državni TV kanal Rusija-1, prenosi Newsweek.

"Što znamo o njoj? Ona je destilirano zlo"

U emisiji se osvrnulo i na način na koji se Harris smije. Emitirali su isječak na kojem Trump kaže: "Jeste li je ikada gledali kako se smije? Ona je luda. Znate, možete puno toga zaključiti po nečijekm osmijehu".  

U drugoj emisiji na kanalu Rusija-, koju je na X-u podijelila Julia Davis, su američku potpredsjednicu nazvali "samim vragom". "Što znamo o njoj? Ona je destilirano zlo. Biden je barem predstavljao ostatak stare konzervativne Amerike. Harris je vrag u njegovom najčišćem obliku", kazao je Oleg Matvejčev, član ruskog parlamenta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.