Stolar u Zagrebu prevario klijente za 150 tisuća kuna

Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

ZAGREBAČKI su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je tijekom ljeta ove godine prevario tri osobe.

Sumnja se da je 6. lipnja s jednom klijenticom dogovorio izgradnju drvene kućice na području Sesveta, za što mu je oštećena sljedećeg dana uplatila 85.380 kuna. Iako joj je tada obećao da će radove obaviti do kraja listopada, osumnjičeni to nije učinio niti je oštećenoj vratio novac koji mu je ona uplatila.

U pritvoru je

Kako izvještava policija, osumnjičeni tada nije odustao od namjere da nekog prevari, već je u rujnu s drugim klijentom dogovorio više različitih građevinskih radova na području Remeta, a kao predujam je zatražio 32.000 kuna, koje mu je ovaj i uplatio. Osumnjičeni je nakon toga obavio tek manji dio posla.

Zatim je kasnije u rujnu od trećeg oštećenika unajmio vibro ploču na tri dana te ju nije vratio. Nije je vratio do današnjeg dana, čime je čovjeka oštetio za 37.500 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.