Tinejdžeru u Dubrovniku našli speed, a mladiću (29) u Metkoviću travu i pištolj

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Dubrovačko-neretvanska policija je jučer kod četiri osobe pronašla drogu. Izvijestili su da se radi o manjoj količini speeda pronađenog u Dubrovniku kod hrvatskog državljanina u dobi od 18 godina.

Kod 30-godišnjeg hrvatskog državljanina u Orebiću pronašli su manju količinu kokaina, a kod 47-godišnjakinje, također u Orebiću, pronađena je manja količina marihuane.

Sva droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je droga pronađena prekršajno sankcionirane sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

U Metkoviću imao travu, digitalnu vagu i pištolj

"Izdvajamo slučaj pretrage koja je, temeljen naredbe Općinskog suda u Metkoviću, obavljana jučer tijekom prijepodnevnih sati u obiteljskoj kući u Metkoviću, kojeg koristi 29-godišnji državljanin Republike Hrvatske.    

Pretragom je pronađena stabljika konoplje, vrećica u kojoj se nalazilo 12.7 g konoplje, pištolj s pripadajućom kutijom i jednom praznom pripadajućom čahurom i dvije precizne vage.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 29-godišnjak je prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana", objavila je PU dubrovačko neretvanska.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.