Tragedija na Exitu: Mladi Britanac poginuo pri padu s Petrovaradinske tvrđave

PRI PADU sa pokrajnjeg bedema Petrovaradinske tvrđave, sa visine od deset metara, noćas je oko 2 sata poginuo 22-godišnji Anthony Jonathan Fisc iz Londona. Mladi Britanac je bio jedan od mnogobrojnih posjetitelja koji u Novom Sadu uživaju u glazbenim poslasticama na festivalu Exit.

Policija je napravila očevid na mjestu događaja i nema indicija da je riječ o kaznenom djelu, već je riječ o nesretnom slučaju. Odmah po primitku obavijesti od Hitne medicinske pomoći, organizatori su otišli na mjesto događaja, gdje im je rečeno kako su ozlijede koje je zadobio mladić iz Engleske bile fatalne.

Iako se nesreća dogodila izvan službenog festivalskog prostora, organizatori su izrazili svoje žaljenje i uputili izraze sućuti obitelji stradalog mladića. "Iako se nesreća dogodila izvan festivala, izuzetno smo uznemireni i suosjećamo s Anthonyjevom obitelji i prijateljima", rekao je za Tanjug glavni menadžer Exit festivala Bojan Bošković.

Tijelo mladića je prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, gdje će biti obavljena obdukcija.

Zbog droge 16 privedenih

Novosadska policija je zbog droge uhitila ukupno 16 osoba koje su dilale narkotike, od čega 15 stranih državljana. Od 53 osobe je policija ukupno oduzela oko 150 grama marihuane, 23 grama amfetamina, gram hašiša i više tableta ecstasyja, trodona, metadona i drugih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.