Troje mornara s američkog nosača aviona pronađeno mrtvo u manje od tjedan dana

Ilustracija: Shutterstock

TROJE mornara s nosača aviona USS George Washington pronađeno je mrtvo u manje od tjedan dana, priopćila je američka mornarica, dok Pomorska kriminalistička istražna služba i lokalne vlasti istražuju smrt.

Prošlog petka pronađen je jedan mornar koji nije davao znakove života, dok je drugih dvoje mornara pronađeno na lokacijama izvan baze 9. i 10. travnja, piše CNN.

"Iako su ovi incidenti i dalje pod istragom, nema početnih naznaka da postoji korelacija između ovih tragičnih događaja", rekla je zapovjednica Reann Mommsen, glasnogovornica mornarice.

Nije objavljeno tko je treća osoba

Mornarica nije navela uzrok smrti za bilo koga od njih troje, ali je na brod stigao Specijalni psihijatrijski tim za brzu intervenciju. Ovi timovi namijenjeni su pružanju kratkoročne podrške mentalnom zdravlju nakon traumatičnog događaja, kao što je gubitak života.

Mornarica je identificirala mornara pronađenog mrtvog 9. travnja kao stručnjaka za maloprodajne usluge treće klase Mikaila Sharpa. Mrtva je 10. travnja pronađena i električarka za unutarnje komunikacije treće klase Natasha Huffman.

Mornarica nije identificirala trećeg mornara, koji je u petak pronađen na brodu.

"Naše misli i sućut odnose se na obitelj, prijatelje i kolege naših mornara", rekla je Mommsen.

USS George Washington je nosač aviona klase Nimitz na nuklearni pogon. Trenutačno se nalazi u Newport Newsu u Virginiji, gdje je u tijeku punjenje goriva i remont.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.