Trudnica pala s 10. kata zgrade u Engleskoj i umrla. Beba preživjela

Foto: Facebook

Žena u kasnom stadiju trudnoće pala je jučer ujutro sa zgrade Shakespeare Towers u engleskom gradu Leedsu te preminula. Beba, rođena kasnije u bolnici, trenutačno je na odjelu intenzivne njege, rekli su iz policije West Yorkshirea, piše BBC.

Glasnogovornik policije rekao je da se ne vjeruje da postoje sumnjive okolnosti u vezi smrti žene, koja je bila u tridesetim godinama. Preminula je na mjestu događaja, a obaviješten je i mrtvozornik. Pala je s 10. kata zgrade.

Jedan stanovnik četvrti Burmantofts, gdje se nalazi zgrada s koje je žena pala, rekao je za BBC da je bio u svojem stanu na 14. katu kada je čuo "tup udarac", nakon čega je uslijedilo vrištanje.

"Ovo je šok za cijelu zajednicu"

"To je šok za sve, za cijelu zajednicu", rekao je. Shakespeare Towers je stambeni blok od 17 katova istočno od središta grada, u blizini bolnice St. James. Stanovi su u vlasništvu Gradskog vijeća Leedsa.

Žena je naknadno identificirana kao Emma Atkinson. Jedan prijatelj ju je u objavi na Facebooku opisao kao "jedinstvenu djevojku", dok je drugi napisao da je "prelijepa duša koja je prerano otišla".

Ispred zgrade s koje je pala ljudi su danas ostavljali cvijeće i poruke: "Nebo je dobilo još jednog anđela."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.