U Grčkoj ujak ubio nećakinju (11)

Ilustracija: EPA

Šok u Grčkoj. U selu Myrtia u zapadnom dijelu Grčke brutalno je ubijena 11-godišnja djevojčica. Ubojstvo je priznao njen 37-godišnji ujak nakon što ga je policija "pritisnula".

Kako pišu lokalni mediji, on je 2017. godine uhićen zbog silovanja maloljetnice, osuđen je na 9 godina zatvora i ostao je na slobodi pod uvjetom da se pojavljuje dva puta mjesečno u policijskoj postaji na svom području.

Curica nađena mrtva nakon što je majka prijavila nestanak

U ponedjeljak rano ujutro majka djevojčice policiji je prijavila nestanak kćeri. U ponedjeljak poslijepodne curica je nađena mrtva u polju s ranom od oštrog predmeta na vratu, vjerojatno odvijača.

Iz videosnimki koje je prikupila i analizirala policija, vidjeli su 11-godišnju curicu kako ulazi u automobil i odlazi. Kako se doznaje, automobil je pripadao 37-godišnjem ujaku kojemu je nesretno dijete vjerovalo.

Policija ga je uhitila, a isprva ih je pokušao uvjeriti da on nema ništa s nestankom curice, no njegov iskaz bio je prepun kontradiktornosti. Na kraju je ipak priznao da je ubio dijete i pokazao policiji gdje je bacio tijelo. O motivu se još ništa ne zna.

Iako je zločinac priznao svoj monstruozni čin, unatoč upornim ispitivanjima policije, nije naveo motiv koji ga je potaknuo da ubije curicu. Iako je, prema vlastitom svjedočenju, želio silovati curicu, tragovi seksualnog nasilja nisu pronađeni. Navodno je rekla da će sve reći roditeljima pa ju je ubio kako bi je spriječio u tome.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.