U Osijeku je ubijen mladić, uhićena dva muškarca i žena. Objavljeni detalji

Foto: Borna jaksic/PIXSELL

JUČER je u dvorištu zgrade u Osijeku pronađen mrtav muškarac. Policija je naknadno objavila kako sumnja na to da se radi o ubojstvu, a danas je objavila detalje.

Ubijen je 25-godišnjak, a uhićena su dva muškarca i žena. Napadači su ga mlatili rukama i nogama po glavi i tijelu.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili kazneno djelo Ubojstvo.

Naime, između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade, u Županijskoj ulici u Osijeku počinitelji su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu.

Obavljen je očevid na mjestu događaja kao i nad počiniteljima dok je nad tijelom 25-godišnjaka po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku izvršena obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku", objavila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.