U ribnjaku kod Daruvara pronađeno tijelo nestalog muškarca (32)

Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

NA RIBNJACIMA u Končanici kod Daruvara danas se utopio 32-godišnji muškarac, potvrdili su vatrogasci koji su odmah po dojavi krenuli u potragu za nestalim muškarcem čije je tijelo locirano zahvaljujući dronovima HGSS-a. Lokalni mediji neslužbeno navode da je ušao u vodu oko 13:30 kako bi otplivao do čamca na ribnjaku, no uskoro je potonuo.

Tijelo locirano pomoću dronova

Njegovi kolege odmah su alarmirali hitne službe, a županijski vatrogasni zapovjednik Josip Heger potvrdio je da je tijelo nesretnog muškarca pronađeno kasnije u poslijepodnevnim satima. "Na teren su odmah izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Daruvar i DVD-a Končanica, a u pomoć su stigli i pripadnici HGSS-a Daruvar", kazao je zapovjednik Heger.

Vatrogasci su, dodao je, bili u pripravnosti za ronjenje, no tijelo je prije toga locirano zahvaljujući dronovima HGSS-a. Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija. Mojportal neslužbeno doznaje da je riječ o 32-godišnjem radniku Ribnjačarstva Končanica koji je navodno išao plivati do čamca koji je bio udaljen nekih 50 metara od obale. Negdje na pola puta samo je nestao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.