U samo 15 minuta dvoje ozlijeđenih u dvije prometne nesreće u Dubrovniku

VOZAČ motocikla i vozač automobila zadobili su teške tjelesne ozljede u dvije odvojene prometne nesreće, koje su se dogodile u razmaku od samo 15 minuta na dubrovačkom području.

Jučer oko 16.20 sati maloljetni 17-godišnji vozač motocikla, teško je stradao sudarivši se s vozilom marke Renault, nakon što je krećući se Hercegovačkom ulicom u Metkoviću, prešao u suprotni trak.

Renaultom je upravljao 48-godišnjak iz Metkovića, koji je u nesreći prošao bez ozljeda, dok je vozač motocikla prevezen u OB Dubrovnik te zbog težine ozljeda zadržan na liječenju. Njegove ozljede, na sreću, nisu opasne po život, izvijestila je PU dubrovačka.

Astrom naletio na dostavno vozilo, prevrnuo se i pomeo dva parkirana automobila

Samo petnaest minuta ranije, u elitnom dubrovačkom predjelu Lozica dogodila se teška prometna nesreća kada je zbog neprilagođene brzine vozač Opel Astre izgubio nadzor nad automobilom te udario u dostavno vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Nakon udara, Opel Astra se prevrnula na krov te "otklizala"  na obližnji parking kojeg koristi kontroverzni bankar Neven Barač, poznatiji kao bivši direktor Dubrovačke banke iz afere "Peti ortak".  Astra je na parkingu jednostavno pomela parkirane automobile. Vozač Astre u nesreći je teško ozlijeđen te je prebačen u OB Dubrovnik i zadržan na liječenju.

K.S.
Foto: Admir Buljubašić/CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.