UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ SRBIJE Kontrolori u busu pretukli mladića, zvjerski ga udarali po glavi

Screenshot: Facebook

SRBIJU je danas potresla snimka na kojoj kontrolori u autobusu javnog gradskog prijevoza brutalno udaraju jednog mladića, piše Blic.

Sukob je izbio na liniji 581 koja vozi iz Beograda za Lazarevac, a kontrolor je prekršio ovlaštenja i bit će udaljen s radnog mjesta, doznaje Blic. Sukob se dogodio u petak. Iako je isprva rečeno da su u tučnjavi ozlijeđeni kontrolori, uskoro su se društvenim mrežama proširile snimke koje bacaju sasvim novo svjetlo na slučaj, a na kojima se vidi kako kontrolori mlate mladića.

Korisnici Facebooka tvrde da se na snimkama radi o kontrolorima, a mladić je, kako pišu, maloljetan. Na snimci se vidi kako muškarac u plavom prsluku gura mladića u pokušaju da ga obori. Na snimkama se čuje i vriska uplašenih putnika, a sve skupa izgleda prilično uznemirujuće.

Na drugoj snimci vidi se kako su muškarci uspjeli izvući mladića iz autobusa. Mladić je oboren na zemlju pored vozila, a muškarac u plavom prsluku ga udara u glavu. Pored njih stoji muškarac koji je ranije spriječio jednog putnika da ih razdvoji. Nesretni mladić se naposljetku onesvijestio.

"Povodom snimke koja se pojavila na društvenim mrežama na kome se vidi tuča između putnika i kontrolora, utvrđeno je da je kontrolor u postupanju prema putniku prekoračio ovlasti, zbog čega će biti udaljen s radnog mjesta dok se ne ispitaju svi detalji ovog događaja. Bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident i prvi napao i provocirao kontrolore, bilo koja vrsta prekomjerne reakcije je apsolutno nedopustiva, i svaki ovakav postupak će biti sankcioniran", stoji u priopćenju Apeksa u čijem se autobusu incident dogodio.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.