VIDEO Bartulica se odvezao u Ferrariju. Sve nadgledao Bujanec, evo što je vikao

Foto: Screenshot Index

Stephen Bartulica, DP-ovac jedini DP-ovac koji je izabran u Europski parlament, u stožer svoje stranke dovezao se, a potom i odvezao u - Ferrariju.

Zanimljivo je da se u stožer dovezao u Ferrariju, stao na govornicu i rekao da će "biti glas običnih ljudi" i onda opet sjeo u Ferrari i odvezao se. Naravno teško je vjerovati da je Ferrari bio ideja Bartulice, a čija jest možda se može naslutiti iz toga tko je iz neposredne blizine sve nadgledao. 

Riječ je o desničarskom voditelju, inače neonacistu osuđenom za plaćanje prostitutke kokainom. Nakon što je završio Bartuličin govor, on je sa svitom, među kojom je bio i Bujanec, izašao van. Neki tip sa zamotanom šakom sjeo je za vozačko mjesto Ferrarija, a Bartulica je, pomalo antiklimaktički, krenuo na suvozačko mjesto. Drugi tip mu je otvorio vrata kako bi Bartulica zauzeo suvozačko mjesto u skupocjenom vozilu. 

Nekoliko metara iza Ferrarija stajao je Bujanec i sve nadgledao. On je potom sjeo u Volkswagenov crni SUV koji je bio parkiran odmah iza Ferrarija. 

"Poslao nam je Donald Trump", viknuo je prije nego što je ušao u vozilo. 

 

Bartulica između dvije vožnje Ferrarijem: Bit ću glas običnih ljudi

A evo i što je Bartulica sve rekao u govoru koji je večeras održao u stožeru nakon objave službenih rezultata. To je ono da će "predstavljati obične ljude". Inače, rekao je i da "neće reći više ni riječ" o svojoj imovini, kreditima i prihodima, premda su visoki dužnosnici DP-a i večeras govorili da će Bartulica morati sve objasniti. 

Prvo je rekao da sve duguje bogu i zahvalio"volonterima i svojoj ekipi".

"Narod je jasno progovorio što misli. Mogu samo reći da sam duboko zahvalan svima. Svi znate kako je izgledala ova kampanja. Ispada da je hrvatski narod glasao na referendumu o meni. Sve što imam sam na zakonit i pošten način stekao. Nemam se što ispričavati", govori. 

"Ova prljava kampanja koja se vodi danima neviđenom žestinom je urodila plodom tako da su ljudi rekli da to prihvaćaju. Neka to bude pouka svima. Samo za znatiželjne novinare, ja sam nadopunio imovinsku karticu. Neću više reći ni riječ o tome Ja sam unaprijed izabran metom. Unaprijed izabran metom", rekao je.

"Moj slogan je Croatia first. (...) Ja ću biti glas običnih ljudi", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.