VIDEO Buknuo požar na parkiralištu u Splitu. Stradalo devet vozila

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Oko pola sata iza ponoći buknuo je požar na splitskim Pujankama, javlja Dalmacija Danas. Gorjela su vozila na parkiralištu. 

"Totalna šteta je zabilježena na nekoliko automobila, a djelomična na njih čak devet. Požar je ugašen poslije jedan sat iza ponoći. Na intervenciji je sudjelovalo devet vatrogasaca JVP-a Split", potvrdili su za Dalmaciju Danas iz Županijskog vatrogasnog operativnog centra.

Prije par godina gorjela vozila u javnoj garaži

Policija je rekla da su informaciju o požaru dobili pola sata nakon ponoći i da se radilo o požaru na parkiralištu u Tijardovićevoj ulici. 

"Tamo je došlo do izbijanja požara u kojem su izgorjela dva osoba vozila. Prema prvim informacijama oštećeno je još sedam vozila. Mjesto događaja je osigurano i obavit će  se očevid", kratko je rekla Sanja Nazlić iz splitske policije.

Inače, ovo nije prvi ovakav požar na Pujankama. U prosincu 2021. šest osobnih vozila oštećeno je u požaru u javnoj garaži. Tada je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. Naknadno je otkriveno kako je spomenuta garaža služila kao sklonište za vozila osoba iz narko krugova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.