Video: Šakom u glavu premijeru Berlusconiju izbio dva zuba

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi lakše je ozlijeđen u incidentu koji se dogodio danas u talijanskom gradu Milanu nakon političkog mitinga.

Naime, napadač se uspio  probiti do talijanskog premijera dok je dijelio autograme te ga udariti po licu nakon čega je talijanski premijer pao kao pokošen.

Izbio mu dva zuba i slomio nos

Berlusconi je prevezen u bolnicu krvave usne, a svjedoci govore da je 73-godišnjem premijeru krv obilato tekla iz nosa i iz usne.

Kasnije je otkriveno kako mu je napadač udarcem izbio dva zuba, što je potvrdio i glasnogovornik talijanske vlade dodajući da će premijer sutra službeno očitovati o napadu. Berlusconi je zadržan u milanskoj bolnici sv. Rafaela na liječenju, a navodno je na odjelu hitne pomoći ponavljao kako je dobro.

Psihički bolesnik?

Kako prenose talijanski mediji napadač je 42-godišnji Massimo Tartaglia koji se navodno već desetak godina liječi zbog psihičkih problema.U prvim minutama nakon napada mnogi su doveli u vezu Berlusconijem govor na mitingu jer je ondje najavio  da će se na sljedećim parlamentarnim izborima udružiti s krajnjom desnicom koju predvode Daniela Santanché i Francesco Storace.

Umberto Bossi lider Sjeverne lige udarac na premijera Berlusconija nazvao je aktom terorizma. 

Policija je u prvom izvješću navela kako je mladić udario šakom premijera, da bi kasnije dozvolili mogućnost kako je ipak udaren nekim predmetom. Naposljetku se otkrilo kako je mladić imao stisnut u šaci za sada nepoznat predmet, a navodno je riječ je maketi milanske katedrale. Napadač je odmah uhićen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.