VIDEO Sindikalist kaže da ga je Ivošević želio tući. Ivošević: Rekao sam da se udalji

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

SPLITSKI dogradonačelnik Bojan Ivošević obratio se novinarima. Prije toga je došlo do nešto bližeg kontakta njega i sindikalista Marina Jadrića, koji je novinarima kazao da ga je Ivošević želio tući.

Pogledajte snimku.

 

Na snimci lokalnog portala DalmacijaDanas vidi se kako Jadrić želi blokirati kamion koji želi izaći kupiti smeće te kako mu prilazi Ivošević, koji želi spriječiti, kako je kazao, taj nezakoniti potez Jadrića. Ivošević mu se unosi u lice s rukama u džepovima, a Jadrić radi nekoliko koraka unazad s rukama u zraku te se gubi u gužvi štrajkaša.

Evo što je rekao Ivošević.

 

Objavljuje DalmacijaDanas u Srijeda, 5. travnja 2023.

"Sindikalni povjerenik zloupotrijebio je svoju ulogu, blokirao one ljude koji bi htjeli raditi, radi nezakonite stvari, brani da ti ljudi zarađuju za kruh zbog neke svoje borbe za fotelju. Naime, on je bio jedan od kandidata na natječaju direktora firme i nije bio izabran. Očito ne može više prosuđivati, on želi radnicima Čistoće koji svaki dan zarađuju za svoj kruh blokirati mogućnost rada.

Nekoliko kamiona je htjelo izaći i dati građanima uslugu koju plaćaju, svjesni su situacije i htjeli su raditi", rekao je Ivošević.

Kažu da ste ga htjeli tući?

"Vidjeli ste kamion, vidjeli ste da sindikalni povjerenik blokira vozilo nezakonito, to nema veze sa štrajkom. Ne moram vam ja reći, niti druga strana, sve ste vidjeli, imate zdrave oči, imate kameru. Gospodin je nezakonito blokirao ljude da izađu raditi i nemojte mi postavljati pitanje što je bilo kad ste bili prisutni.

Pogledajte snimku, čovjek je blokirao radnike koji bi radili, mnogi bi radili, ali se očito boje ovakvog nasilničkog ponašanja", odgovorio je.

Krenuli ste prema njemu?

"Rekao sam mu da se udalji jer nema pravo blokirati kamion. Ja sam ga upozorio da se nezakonito ponaša", rekao je Ivošević.

"Policija je došla jer se sprečava službena osoba u obavljanju svog posla", rekao je. "Nisam je ja osobno pozvao", dodao je Ivošević.

Sindikalist je rekao da ste ga htjeli tući.

"Nećemo mutiti vodu, sve ste vidjeli, ako ste vidjeli, zašto uopće tražite reakciju ako ste vidjeli kako je bilo", upitao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.