VIDEO Ženu u SAD-u ispred kuće napala medvjedica: "Nisam dala da pojede mog psa"

Screenshot: WTAE

Žena iz Pennsylvanije je iz bolničkog kreveta ispričala što se dogodilo kada ju je ovog tjedna napala medvjedica s mladuncima. "Bacila me na tlo. Mislila sam da ću umrijeti", rekla je Lee Ann Galante (55), a prenosi ABC News. 

Medvjedica je napala Galante u utorak oko 20:30 sati dok je šetala psa ispred svoje kuće u mjestu Butler. 55-godišnjakinja je zadobila ozljede ruke, lica, vrata i glave te je prevezena u bolnicu. Služba za divlje životinje pronašla je medvjedicu i tri mladunca na stablu u neposrednoj blizini. 

"Nisam joj htjela dopustiti da pojede mog psa"

Ženka medvjeda je pokazivala agresivno ponašanje te je eutanazirana, a mladunci su prevezeni na sigurno te će kasnije biti pušteni u divljinu. Galante je ispričala kako je bila ispred svoje kuće s psom kada je na drvetu ugledala obrise većih mladunaca medvjeda. 

Medvjedica je krenula prema psu, nakon čega je Galante počela vikati na nju: "Nisam joj htjela dopustiti da pojede mog psa". Životinja je zatim napala 55-godišnjakinju.  

"Bacila me na tlo. Onda me uhvatila za potiljak i tako jako vukla da sam mislila da će mi skinuti skalp. Razderala mi je kožu sa stražnje strane uha, tu su me šivali. Grozno sam krvarila. Imam na potiljku hrpu šavova", kazala je Galante. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.