Vozio u krivom smjeru po A8, frontalno se zabio u auto i poginuo. Šestero ozlijeđenih

Nije fotografija s mjesta nesreće Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

Jedna je osoba poginula u frontalnom sudaru dvaju vozila koji se dogodio rano ujutro u subotu kod tunela Učka, doznaje se iz Policijske uprave primorsko-goranske. Nekoliko je osoba ozlijeđeno te im je pružena liječnička pomoć. Promet je tijekom očevida bio prekinut, a ponovno je uspostavljen oko 7:30.

Policija je sada objavila detalje.

"U prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 19. kolovoza oko 4 sata na autocesti A8 u blizini tunela Učka, smrtno je stradao 37-godišnji državljanin Njemačke, vozač osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka. Prema dosad utvrđenom stradali je išao iz smjera Pule u smjeru Matulja, nepropisno se krećući kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera te je došlo do sudara s osobnim vozilom, također njemačkih registracijskih oznaka koje se propisno kretalo u smjeru Pule.

37-godišnji vozač preminuo je na mjestu prometne nesreće.

Šestero ozlijeđenih, među njima i dijete

Zbog zadobivenih ozljeda u KBC Rijeka prevezeno je jedno dijete i dvoje putnika (53 i 60 godina) iz vozila stradalog vozača te vozač (25 godina) i dva putnika (32 i 33 godine) iz drugog osobnog vozila.

Svi ozlijeđeni su njemački državljani, a prema dosadašnjim saznanjima neki od njih su zadobili teške ozljede. Policija nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti ove prometne nesreće.

Zbog prometne nesreće, promet na ovoj dionici je bio zatvoren do 7.20 sati", objavila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.