Vučić nakon velikih prosvjeda: 26. 5. održat će se najveći skup u povijesti Srbije

Foto: EPA

SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima Srbije i pozvao ih na skup 26. svibnja u Beogradu, kako je rekao, u obranu slobode i demokratskih vrijednosti. U svom obraćanju istaknuo je kako je dobra volja iskazana i prema političkim protivnicima koji su, prema Vučićevim riječima, na brutalan način zloupotrijebili tragediju i svoje političke skupove zakazali na Dan žalosti.

Poručio je da je spreman razgovarati o svim temama, od medija, reality programa, sudjelovanja policije, ostavki i raznih dužnosnika u Narodnoj skupštini Srbije, te pozvao građane da sudjeluju u velikom događaju u Beogradu 26. svibnja.

Vučić: To će biti najveći skup u povijesti Srbije

"Ništa od toga nije bilo dovoljno i nikada neće biti dovoljno. Njihov jedini cilj je da silom preuzmu vlast i uvedu Srbiju u kaos, nestabilnost, nerede i nemire. Upravo zbog toga smo se večeras dogovorili i pozvali sve građane Srbije da 26. svibnja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održat ćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu", zaključio je Vučić.

Podsjetimo, jučer su u Srbiji održani veliki prosvjedi, tisuće ljudi šetale su Beogradom, Novim Sadom i još nekim gradovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.