Zagreb organizirao autobuse da zaposlenici idu na sprovod Bandićeve majke

Foto: Index

ULAZI u urede zagrebačke Gradske uprave i Holdinga oblijepljeni su osmrtnicama kojima se i zaposlenici i građani koji imaju kakvoga posla s gradskim službama obavještavaju da je gradonačelniku Milanu Bandiću preminula majka. Blagica Bandić preminula je u ponedjeljak u 89. godini, a danas u 17 sati bit će pokopana na groblju Pogledača, u Poganoj Vlaci.

Sve organizirao Bandićev protokol

Od dvaju neovisnih izvora doznali smo da je protokol zagrebačkog gradonačelnika organizirao autobuse kojima su zaposlenici Grada i Holdinga te gradski zastupnici mogli otići u Bosnu i Hercegovinu na pogreb gradonačelnikove majke. Podatke o broju zaposlenika koji su se odazvali te tko je i koliko platio autobuse zatražili smo od zagrebačke Uprave i Holdinga, ali ih do zaključenja ovog teksta nismo dobili.

Index je u posjedu screenshota poziva koji je poslan svim šefovima u Gradskoj upravi s molbom da se proslijedi svim zaposlenima.

Prgomet zvao zastupnike

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet svim je gradskim zastupnicima poslao poziv da organiziranim autobusima odu na sprovod. Autobusi su s parkirališta Gradskog poglavarstva krenuli u 9 sati, a Prgomet je zastupnike u pozivu obavijestio da si sami organiziraju hranu za put.

"Zbog udaljenosti ispraćaja i velikih vrućina nije neophodno donositi cvijeće.  Prema običajima kraja na licu mjesta je moguće participirati (naravno u željenom iznosu i po mogućnostima) za svetu misu", stoji na kraju Prgometovog poziva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.