Zagrebačka policija u obiteljskoj kući i dvorištu našla hrpu marihuane i psilocibina

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: PU zagrebačka

Zagrebačka policija prijavila je 34-godišnjaka u čijoj je kući na području Podsuseda pronađena oprema za uzgoj psilocibina i marihuane te veća količina tih droga namijenjenih daljnjoj prodaji, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U PUZ-u sumnjaju da je 34-godišnjak u obiteljskoj kući uzgajao psilocibin, a koje je potom sušio, prepakiravao i vagao radi daljnje preprodaje.

Predan je pritvorskom nadzorniku

Također, sumnja se i da je uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu, a koju je po sazrijevanju sušio i prepakiravao radi daljnje prodaje.

Policajci su tijekom pretrage kuće 34-godišnjaka pronašli improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane u kojem je bilo zasađeno ukupno četiri stabljike marihuane, dok su u dvorištu obiteljske kuće pronašli zasađenih 14 stabljika marihuane, 158.5 marihuane pakirane u dvije staklene posude, 942 grama sušenih gljiva psilocibin te 204 grama psilocibina zasađenih u tri plastične kutije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.