Putnicima američke aviokompanije krvarile uši i nosovi. "Kao da me netko ubo nožem"

Ilustracija: EPA

Putnici Delta Air Linesa oporavljaju se nakon problema s tlakom u putničkoj kabini na letu iz Salt Lake Cityja za Portland u SAD-u nakon što su nekolicini krvarile uši i nosovi, piše CNN.

"Iskreno se ispričavamo klijentima na njihovom iskustvu na letu 1203 15. rujna", stoji u priopćenju glasnogovornika Delte.

Nakon slijetanja u Salt Lake City putnici leta 1203 smješteni su u drugi zrakoplov. Tehničari Delte riješili su problem s tlakom u zrakoplovu, rekli su iz aviokompanije, a zrakoplov je ponovno počeo letjeti sljedeći dan. Independent piše da je riječ o Boeingu 737-900.

"Zvučalo je kao da mi uho ključa, a onda sam osjetila krv"

Jedna putnica Jaci Purser rekla je za CNN da se osjećala kao da ju je netko ubo nožem u uho. "Čula sam kako izlazi malo zraka, a onda je zvučalo je kao da mi uho ključa. Dodirnula sam ga i osjetila krv", rekla je Purser.

Purser, koja je bila na poslovnom putu, rekla je da su njezini kolege i drugi putnici također imali slične probleme.

"Svi su se hvatali za uši, ljudima su krvarili i nosovi", rekla je.

Nije trebalo dugo da putnici primijete da nešto nije u redu na letu, rekla je putnica Caryn Allen za CNN-ovu podružnicu KSL.

"Istražit ćemo događaj"

"Pogledala sam svog muža, a on je imao obje ruke preko ušiju. Pogledala sam iza sebe i tamo je bio gospodin koji je imao jako krvav nos, a ljudi su mu pokušavali pomoći."

Nije bilo ozbiljnih ozljeda, ali medicinsko osoblje zbrinulo je deset osoba. 

Savezna uprava za zrakoplovstvo rekla je da će istražiti događaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.