Zekanović na HRT-u: Vizualiziram Daliju Orešković na krevetu, prekrivenu zastavom

Screenshot: HRT

SABORSKI zastupnici Hrvoje Zekanović i Dalija Orešković komentirali su u HTV-ovoj emisiji Studio 4 sukob predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića oko slanja hrvatskih vojnika u misiju NSATU.

U jednom trenu rasprava je završila na Thompsonovoj glazbi. 

"Ja mislim da je sljedeći korak koji će gospođa Orešković napraviti - otići na Thompsonov koncert, ogrnuta hrvatskom zastavom, jer će vidjeti da tamo ima puno ljudi i pokušat će dobiti glas tamo. Ona će dobiti svoju priliku u Hrvatskom saboru da glasa ili za, s jedne strane, Putina i Milanovića ili, s druge strane, za zapadnu civilizaciju i Ukrajinu", poručio je Zekanović. 

"Ja sam hrvatskom zastavom bila ogrnuta cijeli svoj život. Na Thompsonove koncerte ne idem jer mi možda ta muzika ne odgovara, a da se Thompson pjevao po svadbama, zato što su tako htjeli mladenci, naravno da da. Proeuropski sam orijentirana, postdiplomac sam na europskom pravu, podržavam NATO i u petak ću glasati za desetak drugih odluka kojima se šalju naši vojnici u NATO misije", najavila je Orešković. 

"Ja sam sada vizualizirao kolegicu Orešković kako leži u krevetu, pokrivena hrvatskom zastavom s jastukom na kockice. Meni je drago da je kolegica Orešković tako nacionalno osviještena, drago mi je da se ljevica tu malo promijenila, da se počela nabrijavati na nacionalne teme. To je super i imate moj lajk što se toga tiče", rekao je. 

Tada je novinar Zekanoviću rekao da mu nije jasno kako su u razgovoru stigli do kreveta.

Dalija Orešković ovo je komentirala na X-u. "Iako smatram da Zekanovića načelno treba ignorirati koliko god se to može, njegovu izjavu u ovoj emisiji kako me zamišlja u krevetu, prekrivenu kockicama, treba osuditi kao jedan od primitivnijih seksizama koje smo u eteru čuli", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.