Žena (36) u Njemačkoj ubijena tijekom bacanja smeća. Dečko ju našao izbodenu

Ilustracija: EPA

Sinoć se u njemačkom gradu Gelsenkirchenu dogodilo užasno krvoproliće, o čemu je izvijestio Bild. Jenny S. (36) krenula je iznijeti smeće, a kada se nakon nekog vremena nije vratila, njezin dečko ju je počeo tražiti.

Svoju djevojku je našao krvavu i izbodenu pa je odmah obavijestio policiju. Brojne hitne službe požurile su na mjesto zločina u okrugu Erle u Gelsenkirchenu, u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji. No 36-godišnjakinji nije bilo pomoći jer kada su liječnici stigli, već je bila mrtva.

Prema prvim informacijama iz policije, Jenny S. ubijena je s više uboda nožem. Policijsko istraživanje je u tijeku, a očekuje se da će obdukcija razjasniti uzrok njezine smrti, piše Bild.

Nitko od susjeda nije čuo krikove

Premda su gotovo svi stanari zgrade zbog tople noći spavali s otvorenim prozorima, nitko nije čuo krikove žene. Prema riječima svjedoka, ni njen partner nije zvao pomoć. Bild je od stanara doznao da je žena krvava ležala u prolazu do kanti za smeće.

"Imala je posjekotine i jasne znakove otpora. Kao da se očajnički borila za život", rekla je susjeda.

Policija ispituje partnera 36-godišnjakinje

Forenzičari su trenutno na mjestu zločina. Pretražuju se i kante za smeće jer zasad nema traga oružju kojim je počinjeno ubojstvo. U pronalaženju oružja pomažu i policijski psi.

Policija ispituje partnera Jenny S. te mu je oduzela automobil. U prtljažniku njegovog auta bili su kovčezi. Susjedi su ispričali da se muškarac preselio 36-godišnjakinji prije nekoliko tjedana. 

"Vidjeli smo ih skupa sinoć na balkonu. Večerali su i sve je djelovalo normalno", ispričali su susjedi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.