Ženu u Solinu na cesti brutalno tuklo više muškaraca, slomili su joj ruku i noge

Ilustracija: Miranda Cikotic/PIXSELL

ŽENA koja je u noći s ponedjeljka na utorak pronađena teško ozlijeđena na ulici u Solinu, brutalno je pretučena.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 38-godišnju ženu je sačekalo i pretuklo više muškaraca i slomilo joj jednu ruku i obje noge. Teško ozlijeđena B.R. je hospitalizirana u splitskoj bolnici, a tijekom utorka je još bila pod šokom i nije bila u stanju podrobnije opisati napadače. 

No uspjela je reći da ju je sačekala skupina muškaraca i pretukla. Sačekali su je na mirnom području, pri samom spoju Klisa sa Solinom. 

Kako piše Slobodna Dalmacija, riječ je o istoj ženi koja je već bila žrtva brutalnog napada u lipnju prošle godine, kada je zatočena u garažu te su joj nakon iživljavanja ošišali kosu. Zbog toga su bile privedene tri osobe, među kojima i njen bivši izvanbračni suprug, 42-godišnji Igor Dokić iz Solina koji je stari znanac policije, a B.R. se povezivala s osobama koje se bave dilanjem, oružjem, paljevinama vozila i iznudama te s kriminalcem koji je na solinsko područje došao iz Srbije.

Prema jednoj od verzija, B.R. je postala meta jer nije bila dovoljno oprezna s kim razgovara o svojim spoznajama iz nelegalnih poslova te je obilježena kao suradnik policije, piše Slobodna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.