Životopis.hr - lako do posla i zaposlenika unatoč krizi

IAKO cijeli svijet "drmaju" globalna recesija, nezaposlenost i negativni financijski trendovi, u Hrvatskoj su četvorica mladih entuzijastičnih stručnjaka pokrenula novi job portal na adresi www.zivotopis.hr. Portal je s radom započeo 1. svibnja, na praznik rada i trenutno se nalazi u Beta verziji.

Glavna prednost portala je besplatna objava neograničenog broja oglasa za poslove za sve poslodavce i mogućnost besplatnog korištenja svih mogućnosti, servisa i alata koje portal pruža za one koji traže posao. Portal se može pretraživati po poslovima, kategorijama, županijama, gradovima i specijalnim kategorijama kao što su studentski poslovi, honorarni poslovirad na određeno, stalni poslovivrući poslovi. Rubrika karijera sadrži sve potrebne informacije vezane uz zapošljavanje - npr. članci na temu kako napisati životopis sa primjerima životopisa ili kako napisati molbu za posao sa primjerima molbe za posao.

Poslodavci imaju mogućnost kreiranja profila svoje tvrtke sa svim potrebnim kontakt informacijama, neograničenu predaju besplatnih oglasa za posao i pregled cjelokupne statistike broja prijava na posao sa profilima i životopisima posloprimaca. Posloprimci imaju mogućnost kreiranja detaljnog životopisa kroz 12 koraka putem kojeg se jednostavno mogu predstaviti poslodavcima.

Razvoj portala moguće je pratiti putem Twittera i Facebooka gdje je moguće predlagati nove opcije i družiti se ekipom koja stoji iza portala.

Sponzorirani članak

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.