FOTO Na hrvatske ceste stigao novi Renault Captur. Imamo i cijenu

Foto: Renault

JEDAN od najpopularnijih crossovera B segmenta je obnovljen. 

Osvježenog Captura lako ćete prepoznati. Dizajnerske promjene prate posljednje trendove marke koje smo imali prilike upoznati na novom Cliju, a tiču se implementacije upečatljivog LED potpisa i novog loga. Straga se promjene teže detektiraju, a riječ je tek o novoj grafici svjetala i (opet) novom logu.

Popis novosti završava izmjenama u ponudi naplataka i paleti koju čini šest osnovnih boja, odnosno 14 kombinacija uključimo li dvobojne opcije. 

U kabini su promjene minimalne. Više je ekološki prihvatljivih materijala, uključujući nove materijale prevlaka. Digitalni kokpit ostao je isti, a infotainment ima vertikalno orijentiran zaslon dijagonale 10.4 inča.

Uz doplatu dobit ćete novi infotainment sustav OpenR Link s Googleovom tehnologijom, temeljen na Android Automotive 12 operativnom sustavu, što u ovom segmentu nitko drugi ne nudi.

Početak ponude je 1.0 trocilindrični benzinac s 90 KS i 160 Nm, a odmah iza slijedi izvedba s plinskom instalacijom, maksimalnih 100 KS i sada 8 litara većim spremnikom plina. Dalje slijedi 1.3 benzinac u formi mild hibrida, koji se nudi u dvije izvedbe snage, sa 140 (260 Nm) i 160 KS (270 Nm), te opcijskim automatskim mjenjačem. Konačno, tu je i otprije poznati samopunjivi E-Tech hibrid sa 145 KS. 

Očekivano, redizajnom ponuda prostora ostaje ista s uzdužno pomičnom klupom i prtljažnikom kapaciteta do 616 litara. U ponudi su tri razine opreme, i to evolution, techno i esprit Alpine.

Poznate su i cijene. Start je na 21.340 eura, dok je cijena izvedbe s plinskom instalacijom 400 eura veća. Doplata za bogatiji techno paket je 1400 eura, a to, povrh standardne opreme, uključuje keyless sustav, Multi-Sense sustav, el. parkirnu kočnicu, senzore kiše i svjetala, 18" alu naplatke i dr. 

>> Cjenik i opis modela možete naći ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.