VIDEO Ovo je teško gledati: Pogledajte proboj Chryslerom kroz pješački prolaz

Screenshot: Reddit

VOZAČICA Chryslera je odlučila napraviti prekršaj i provući se pješačkim prolazom, ali u tome ju je sputala širina automobila.

Naravno, trebalo je vremena da njen razum to prihvati. Ustvari, video odaje dojam da ni nakon nekoliko minuta probijanja nije prihvatila ideju da je automobil širi od prolaza. Nije se dala sputati ni nakon što je dobrano izgulila oba boka automobila, pa čak ni nakon što su gume kapitulirale pri udarcu kotača u temelj privremene ograde na gradilištu.

Ubačeni prednji logo na maski sa slovom B, što će neke asocirati na Bentley, mnogi će vidjeti kao potvrdu o profilu vozača. Šalu na stranu, u ovom pohodu je prava sreća da su stradali samo lim i gume.

The entitlement here...
byu/svelteoven infuckcars

Borba s vjetrenjačama se nastavila i na pločniku. Chrysleru su sve gume izbušene, auto je temeljito očešan sa svih strana, ali ona se ne predaje. Odvalit će i Hondin SUV, a pod tolikim adrenalinom zaboravlja na suvozačicu koja je u pohodu nastojala umanjiti štetu moleći prolaznike da se maknu u stranu i prestanu snimati.

Ispričavamo se, mi smo i dalje pod dojmom videa, pa smo smetnuli reći kako se ovaj doista bizaran događaj zbio u Denveru. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo vidjeti što je bio izravni uzrok ovako loše odluke osobe za upravljačem.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.