Vježbaj trbuh s TRX trakom

Foto: screenshot youtube

 



JEDAN od primarnih ciljeva u postizanju željenog izgleda je postizanje "six pack" trbušnih mišića- svi žele ravan i mišičav trbuh. Međutim, ne postoji kratak i brz put do trbušnih pločica, a ponekad je on prilično težak i trnovit, ali zato jednostavan. Potrebno je kombinacijom dijete i treninga skinuti masne naslage s trbuha i ojačati, razviti trbušne mišiće.

Trbušni mišići su kao i svaki drugi, ako ih podvrgnemo opterećenjima na pravi način oni će postati jači i veći. Iako ih je teško znatno povećati, dobrim vježbama ih možemo dovoljno razviti da se istaknu. Dobri stari trbušnjaci uvijek će imati mjesto u svakom treningu, ali intenzitet i način aktivacije mišića poželjno je mijenjati za optimalan razvoj.

Trbušne mišiće možemo odlično aktivirati nekim rekvizitima kao što je TRX traka koja vježbe s vlastitim opterećenjem podiže na novu, težu razinu. Izvođenje vježbi na traci povećat će intenzitet stimulacije i aktivirati sve mišiće trbušnog zida. Svaki bolje opremljen fitness centar ima TRX trake na raspolaganju, stoga isprobajte i vježbajte trbušne mišiće na TRX-u; napravite 2-3 vježbe u svakom treningu. U videu ih možete vidjeti čak 13:

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.