Glumicu napali da je previše smršavjela, a ona im brutalno odgovorila

Foto: Instagram

ZVIJEZDA "Moderne obitelji" Ariel Winter pohvalila se fotografijom s proslave rođendana, a nikome nije promaknulo da na njoj izgleda vitkije nego inače. Karirani kombinezon još je više istaknuo njezinu novu liniju, a obožavatelji su odmah reagirali.

No osim onih koji hvale Arielin izgled, našli su se pojedinci kojima je bila draža s nekoliko kilograma više i odlučili su to svima jasno dati do znanja.

"Izgledala si sasvim dobro prije, a ne sada", napisao je jedan korisnik, dok se drugi zapitao gdje su joj nestale obline.

Iako je većinu komentara odlučila ignorirati, jedan ju je posebno pogodio pa je reagirala na njega.

"Nema ništa loše u tome da budemo iskreni i da joj kažemo da nam više sviđala prije promjene. Bila je tako lijepa prije nego što je počela 'rezati' i ako to što govorim pomogne samo jednoj djevojci koja razmišlja o plastičnoj operaciji da se osjeća lijepo - vrijedilo je", napisao je korisnik pod imenom Roldan9590.

No vjerojatno nije očekivao da će mu glumica genijalno odgovoriti.

"Cijenim to što želiš pomoći djevojkama da se vole onakve kakve jesu, ali mislim da si u isto vrijeme nekoga srezao (mene), a mislim da nisi htio to učiniti? Također, nisam se podvrgnula plastičnoj kirurgiji. I ne, ne podržavate žene ako donosite zaključke na temelju njihovog izgleda", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.