Jennifer Aniston otkrila tajnu sjajnog izgleda u 55.: Jedne se stvari uvijek držim

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Jennifer Aniston u nedavnom je intervjuu za InStyle otkrila u čemu je tajna njezinog sjajnog izgleda. Ova 54-godišnjakinja naglasila je da nikada ne zanemaruje važnost dobrog i kvalitetnog sna, što je u ranijim godinama često znala uzimati zdravo za gotovo.

''Spavanje je izvanredno. Prekrasno je. Često se pitam jesam li važnost sna uzimala zdravo za gotovo kad sam bila mlada. Kad ste mladi, mislite da je sasvim moguće preživjeti s maksimalno pet sati sna i osjećati se dobro. Kasnije shvatite da to baš i nije tako, jednostavno se počnete osjećati sve lošije i vaša izvedba nije na razini. A trebala bi biti'', otkrila je Aniston.

''Cijelo vaše tijelo obavlja sav posao koji trebate napraviti na određeni način i s vremenom shvatite da nedostatak sna dovodi do raznih zdravstvenih problema.''

Glumica je također naglasila kako joj strogi noćni režim pomaže da se opusti nakon dugog dana na snimanju i ostane dosljedna svome rasporedu spavanja. Ipak, naglašava da na kvalitetu sna ne utječe samo njezina noćna rutina.

"Radim sve što mogu tijekom dana. Gotovo svaki moj dan započinje kako i završava, meditacijom koju prate konzumiranje mnogo vode i tjelovježba. U slučaju da sam se prethodne noći loše naspavala, sljedeći dan usredotočujem se prvenstveno na svoj oporavak. Tada ne forsiram vježbanje jer, ako naše tijelo i mozak nisu potpuno odmorni, to može dovesti do ozljeda. Samo se trudim dati sve od sebe i smisliti sve što je moguće što će mi osigurati dobar san'', dodaje Aniston koja prije spavanja također izbjegava korištenje mobitela i gledanje televizije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.