Nives urnebesnim videom pokazala kako izgleda vježbanje s velikim grudima

Foto: Instagram

POHVALILA se nevjerojatnom fleksibilnošću.

Nives Celzijus nastavlja izluđivati obožavatelje svojim objavama na Instagramu. Pjevačica, glumica i spisateljica objavila je video u kojem je pokazala kako izgleda zagrijavanje za ples na svili kada imate bujno poprsje. 

"Muke po cicama... Noge preko glave 30 sekundi i diši. Kad dođemo do minute, ugušit ću se u cickama", napisala je Nives, nakon čega su uslijedili komentari njenih pratitelja.

"Ovo je daleko najbolja stvar na Instagramu danas. Baš si kraljica, svaka ti čast", napisao je jedan od njenih pratitelja, a mnogi su se složili.

"Život je borba", dodao je drugi.

"Takav bi trening trebalo preporučiti roniocima. Mislim da bi izdržali i deset minuta, samo kako bi ostali što duže između", našalio se jedan od njenih pratitelja.

Iako je ispala iz showa Ples sa zvijezdama, Nives Celzijus ne miruje. Ples ju je toliko zarazio da je slobodno vrijeme odlučila iskoristiti za usvajanje nekih novih vještina, poput plesa na svili.

A s "mukama po grudima" ne nosi se samo ona; nedavno je i Ashley Graham, jedan od najpoznatijih plus size modela, imala slične pritužbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.