Ova djevojka je bacila vagu, udebljala se i izgleda zdravije nego ikad

Foto: instagram

KAKO bi pratili napredak na putu do željenog oblika tijela, mnogi se redovito važu. Dijetetičarka Leanne Ward iz Brisbanea odlučila je pokazati da tijelo možete dovesti u bolju formu ako odbacite vaganje.

Naime, njeno tijelo se posljednjih godina značajno promijenilo i izgleda zdravije, iako je prestala stajati na vagu.

“Kad sam bila mlađa, vagala sam se svako jutro. Mislila sam da to govori koliko sam zdrava i koliko naporno radim. Brojka koja bi se pokazala označavala je kakav će mi biti predstojeći dan. Ako je bila manje nego dan prije, osjećala bi se odlično, a ako je bila ista ili veća, odmah bih si obećala kako ću se više truditi jer sam podbacila”, otkrila je Leanne u svojoj objavi.

Onda je počela učiti o hrani i nutricionizmu te shvatila da je cijelo vrijeme imala krivi stav.

“Sjećam se dana kada bih se savršeno hranila i u teretani ostala i duže, a brojka na vagi je da i dalje bila ista. Sjećam se i dana kada se isto događalo ako bih preskočila trening”, dodala je.

Trebale su joj godine da shvati da njena vrijednost nije određena brojkom na vagi.

“Moja najniža težina u životu ujedno je bila i najnezdravija”, priznala je.

Danas shvaća da ne postoji savršena težina jer ovisi o puno faktora. Njen savjet je mjeriti napredak uspoređivanjem fotografija prije i poslije ili tijesnim trapericama. 

“Svi imamo u ormaru par traperica koje čekaju da smršavimo. Isprobavajući ih, pratite napredak”, poručila je i dodala kako je fotografija koju je objavila dokaz da najbolje i najzdravije izgleda s više kilograma.

Osim Leanne Ward, fitness blogerica Kelsey Wells također je pokušala ohrabriti žene da se prestanu vagati. Ona je pokazala da je u boljoj formi otkako je dobila osam kilograma zahvaljujući redovitom vježbanju i zdravoj prehrani. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.