Schwarzenegger proslavio 72. rođendan i pokazao zašto mu mlađi s pravom zavide

Foto: Instagram

ARNOLD Schwarzenegger proslavio je 72. rođendan, a na mišićima bi mu mogli pozavidjeti upola mlađi muškarci. Da nije prosječni otac, čak i u umirovljeničkim godinama, najbolje dokazuje fotografija na kojoj je sa sinom Josephom Baenom u teretani.

"Sretan rođendan najboljem partneru za trening na svijetu. Volim te, tata", napisao je ponosni Baena koji slijedi stope svog oca i ulaže napore da bi izgledao poput njega.

Bez obzira na godine, Schwarzenegger još uvijek ima impresivne mišiće koji se ocrtavaju čak i kad ih ne napinje. Sve je to rezultat godina i godina bavljenja bodybuildingom i intenzivnih treninga od kojih ne odustaje ni u sedamdesetima. Čak i nakon operacije srca 2018., u teretanu je ponovno zakoračio nakon tri mjeseca.

Ono što je ipak promijenio je prehrana. Okrenuo se veganskoj prehrani i o tome javno govori te dokazuje da za impresivnu mišićnu masu i formu nisu potrebne namirnice životinjskog porijekla.

Fanovi će njegove mišiće moći ponovno pomnije promotriti već od 1. studenog, kada u kina stiže novi nastavak Terminatora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.