Što kažete na pauzu za ručak na otvorenom uz gurmanske zalogaje i uštedu?

Foto: Press

Svi smo se ne jednom našli u situaciji da su nam ručkovi tijekom radnoga dana jednolični, brzinski, konzumirani za radnim stolom. Većinom je to tek par usputnih zalogaja uz tipkovnicu, obrok iz plastične kutije ponesen od kuće, naručena dostava ili nešto iz pekare. Usto, čak i najkreativniji od nas sredinom tjedna već izgube inspiraciju što bismo mogli pojesti u pauzi za ručak. Ako ste se prepoznali - imamo za vas odlične vijesti! Do kraja ovog tjedna možete uživati u pauzi na otvorenom uz gurmanske zalogaje i pritom uštedjeti.

Svi koji ste u Zagrebu i pritom negdje u blizini centra, do kraja tjedna svoj lunch break možete pretvoriti u ugodno i zabavno iskustvo na otvorenom. Ako ste k tome još i korisnik ZABA Mastercard kartice čeka vas Happy Hours upravo u vrijeme ručka.

Pozovite na lunch break drage vam kolege s kojima dijelite radni prostor ili pak prijatelja i prijateljicu koje dugo niste sreli i svratite na Trg dr. Franje Tuđmana gdje sve do 20. listopada traje iznimno popularan zagrebački Burger Festival. Osim što će vas tamo dočekati nikad šarolikiji izbor od čak 34 gurmanska burgera i ine delicije koje su sve redom spravljene od vrhunskih sastojaka i praktične za konzumaciju, svakoga dana od 12:00 do 15:00 sati tamo traje Happy Hours tijekom kojeg korisnici ZABA Mastercard kartica ostvaruju 10 % popusta na svaku konzumaciju.

Birajte želite li uživati u najnagrađivanijim burgerima ili pak najnovijim kreacijama top chefova iz cijele Hrvatske - od Dubrovnika preko Splita i Zadra do Čazme, ili u nekim od egzotičnih i nesvakidašnjih kombinacija poput tajlandskih burgera s kikirikijem, mangom i papajom. Možete kušati i burgere s gorgonzolom i jabukom, ali i one s mesom divljači, a potom se zasladiti najpopularnijom slasticom na svijetu - sladoledom u kroasanu. Sve to tijekom radnoga dana, uživajući na otvorenom, okruženi prirodom dok vas grije ugodno jesensko sunce.

Zašto biste za radosne trenutke čekali vikend? Iskoristite svaki od ovih divnih sunčanih dana jeseni na poseban način i s dragim vam ljudima, jer ljepota života je u trenucima koje dijelimo. A ovih dana zaista imate jedinstvenu priliku običan dan pretvoriti u doživljaj koji će vam okrijepiti sva čula. Opuštena atmosfera, jedinstvene delicije i ZABA Mastercard Happy Hours s popustima od 10 % traju svaki dan od 12:00 do 15:00 sati zaključno s nedjeljom 20. listopadom. Ovo je prilika koju ne želite propustiti, k tome - već idući tjedan bit će kasno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.