Dva horoskopska znaka s najnižim standardima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Svi sanjamo o savršenim vezama i partnerima koji će nam čitati misli i pratiti nas na svakom koraku. No, postoje i oni koji imaju malo opušteniji pristup ljubavi. Jednostavno nisu izbirljivi i čini se kao da im je jedino važno da budu u vezi. Možda je za to kriva astrologija. Ovo su dva horoskopska znaka s najnižim standardima.

Blizanci

Blizanci vole promjene i avanture. Za njih ljubavni život nije ravna linija, nego vječna vožnja u lunaparku – a oni obožavaju svaku vožnju. Blizanci su znak koji ima reputaciju da ne bira previše kada je u pitanju ljubav, jer za njih svaka nova veza predstavlja priliku za istraživanje novih svjetova. Nije ih briga ako vaš stan izgleda kao scenografija iz niskobudžetnog horora ili ako vam je najbliži prijatelj vaš pas ili vaša biljka. Za Blizance, sve prolazi dok god je zabavno i neobavezno.

Strijelac

Strijelci su veliki avanturisti Zodijaka, uvijek u potrazi za novim iskustvima i slobodom. Njihovi standardi u vezama često su toliko fleksibilni da se ljudi oko njih ponekad zapitaju imaju li ih uopće. Lako će se zaljubiti u nekoga tko nema stalni posao, živi u kombiju i ima životni cilj stići do svih hipijevskih festivala na svijetu. Njihova je filozofija da je život prekratak za prosuđivanje ili odbacivanje potencijalnih partnera zbog sitnica poput... stabilnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.