Horoskopski znakovi koji ne znaju štedjeti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

JESTE li se ikada zapitali zašto taj jedan prijatelj uvijek plače nad praznim novčanikom, iako je tek početak mjeseca? Ili možda sami spadate u kategoriju onih koji stalno sanjaju o tome kako bi bilo lijepo imati "nešto sa strane", ali taj san nikako da postane stvarnost? Možda je odgovor jednostavniji nego što mislite – kriv je vaš horoskopski znak. Prema astrologiji, ljudi rođeni u ovim znakovima jednostavno ne znaju štedjeti.

Lav

Lavovi su kraljevi Zodijaka, ali i kraljevi trošenja. Ako postoji nešto što ne mogu podnijeti, to je prolaznost, a ništa nije prolaznije od novca. Lavovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i glamuru. Potrošit će posljednju kunu na skupi sat, fancy večeru ili vikend putovanje u Pariz – jer, zašto ne? Njihova logika je jednostavna: život je kratak, a novac dolazi i odlazi. Zašto ga onda ne bi trošili na stvari koje im donose radost i divljenje drugih?

Strijelac

Strijelci su avanturisti, uvijek u potrazi za novim iskustvima i uzbuđenjima. Za njih je život jedna velika avantura, a novac je samo sredstvo za postizanje tih uzbudljivih trenutaka. Radije će potrošiti na neplanirano putovanje u nepoznato mjesto, nego štedjeti za "ne daj Bože" trenutke. Vjeruju da se iskustva ne mogu kupiti, ali ironično, često troše svu svoju ušteđevinu upravo na ta iskustva. Štednja za njih znači ograničavanje, a ograničavanje znači propuštanje životnih avantura.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dvoličnosti, ali kad je riječ o novcu, imaju samo jednu stranu - onu koja troši. Oni su znak komunikacije i društvenosti, što znači da im je uživanje u životu i provođenje vremena s prijateljima izuzetno važno. Za Blizance, štednja je samo dosadna prepreka između njih i sljedećeg izlaska, koncerta ili kupnje najnovijeg gadgeta. Njihov moto je: "Jednostavno ne mogu odoljeti privlačnosti sjajnih i novih stvari", pa je njihov bankovni račun često prazan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.